Pöllölällä on käytössään avarat ja juuri remontoidut tilat, jotka jakautuvat eteiseen, suureen leikkitilaan, nukkumatilaan, sekä keittiöön. Ulkoilussa hyödynnämme upeaa lähiluontoa, leikkipuistoja, sekä omaa tunnelmallista pihaamme.

Rakkaudella itse valmistettu ruokamme on olennainen osa hyvää hoitoa. Tarjoamme päivittäin omassa keittiössämme valmistettua täysipainoista kotiruokaa. Käytämme ruoanlaitossa pääasiassa tummia/täysjyväisiä viljatuotteita ja runsaasti kasviksia. Uskomme, että varhaislapsuudessa opitut hyvät ruokatottumukset kantavat läpi elämän. Tärkeintä on kuitenkin, että ruoka on maistuvaa!

Pöllölä tarjoaa lapsille monenmoista aktiviteettia ja touhua. Toiminta suunnitellaan ammattitaidolla, lasten tarpeet ja toiveet huomioiden. Toimintaa rakennetaan vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Luemme päivittäin satuja ja loruja. Kerran viikossa musiikkipedagogi Anna Schukov käy laulattamassa ja leikittämässä lapsia. Harjoitamme käden taitoja, maalaamme, piirrämme ja askartelemme paljon, sekä leivomme. Teemme retkiä lähialuelle, leikkipuistoihin, metsiin ja kirjastoon, sekä järjestämme juhlia ja tapahtumia koko perheelle.

Hoitomaksut:
Hoitomaksumme muodostuu kaupungin myöntämästä palvelusetelistä ja vanhempien osuudesta. Maksumme määräytyvät Salon kaupungin varhaiskasvatusmaksujen mukaan, eli maksat varhaiskasvatuksesta saman verran kuin kunnallisessa hoidossa. Pääset tutustumaan maksuihin ja niiden määräytymisperusteisiin täältä.